Despre mine

Natalia BerindeanSunt avocat consultant şi pledant şi activez în Baroul Cluj din 2005. Am peste 13 ani de experienţă în domeniul dreptului comercial şi societar, acord consultanţă juridică, asist şi reprezint clienţii în diverse litigii în faţa instanţelor judecătoreşti.

Am fost fascinată de mică de tot ceea ce presupune profesia de avocat şi sunt de-a dreptul norocoasă să pot afirma că fac ceea ce-mi place cu adevărat. Pasiunea şi dăruirea mea pentru această profesie vin dintr-un crez personal că soluţiile pe care le ofer clienţilor nu rezolvă doar nişte conflicte, ele sunt menite să schimbe vieţi şi să creeze; să dezvolte valoare în poveştile de viaţă ale oamenilor cu care intru în contact.

Din 2013 activez şi ca mediator autorizat pentru că sunt un susţinător al instituţiei medierii şi a ce ar trebui ea să reprezinte: o cale amiabilă de a rezolva diferende aparent ireconciliabile, de a găsi punţi de legătură şi comunicare între oameni cu poveşti diferite, într-un timp scurt şi cu costuri reduse, dar cel mai important, printr-o procedură în care factorul uman se află în prim plan.

Pasiunea pentru profesie şi tot ce reprezintă ea o împart cu timpul pe care îl aloc familiei mele, în special celor două fete cărora mă străduiesc să le acord toată atenţia de care au nevoie. În plus, din 2011 sunt membră a AFA Cluj, alături de care încerc să mă implic în cât mai multe proiecte pentru că susţin cu tărie necesitatea implementării unui sistem de protecţie socială solid în comunitatea din care fac parte. Este contribuţia pe care simt că trebuie să o ofer înapoi celor din jurul meu, o parte din mine, din crezurile şi sufletul meu regăsite nu doar în munca de zi cu zi, ci şi în activitatea voluntară pe care cu toţii ar trebui să ne-o asumăm.